Invata Engleza audio

Invata limba engleza fara profesor online cu ajutorul acestor cursuri gratuite cu suport audio si pronuntie. Engleza pentru incepatori si gramatica limbii engleza puse la dispozitia dumneavoastra din diverse surse.

In cele ce urmeaza veti gasi lista cu site-uri care ofera materiale de invatare a limbii engleze in mod gratuit si cu suport audio, pronuntie. Sunt prezentate atat lectii de engleza pentru incepatori, cat si lectii de gramatica.

Primul site destinat incepatorilor este lingohut, pe acest site veti gasi un ghid destul de complet cu tot ce trebuie sa stie un incepator. Invatati sa va prezentati in limba engleza, invatat cum sa faceti cumparaturi si alte urmariti celelalte lectii utile desprinse din viata de zi cu zi. In tottal veti gasi 100 de lectii de limba engleza cu suport audio complet.

Un alt site care este foarte util si acopera atat partea de incepatori si intermediari cat si partea de avansati este rapiduldeengleza. Acest site contine materile pentru incepatori cu gramatica aplicata si exrecitii complete cu reolvari. Site-ul vine insotiti de suport audio complet, dar si de suport video. Sunt descrise in mod amplu si pe intelesul tuturor conceptele principale de gramatica a limbii engleze care va vor ajuta sa invatat sa comunicati in limba engleza in mod cat mai corect. Veti invata despre substantive, despre utilizarea adjectivelor, invatati sa conjugati verbe la toate tipurile si multe altele.

Cea mai utila aplicatie pentru dispozitivele mobile de invatarea limbii engleze este duolingo care este disponibil atat pentru Android cat si pentru iOS.

Spor la studiu!