Top jocuri Android 2019 | Jocuri retro | Jocuri distractive

Top 3 jocuri Android offline gratuite pe cat de simple pe atat de distractive. Poti juca aceste jocuri retro oricand te plictisesti sau vrei doar sa iei o pauza.


1. Ping Pong Retro
Jocul Ping Pong Retro dupa cum indica si numele este un remake adaptat smarphone-urilor Android al vestitului joc clasic "Pong". Este un joc distractiv single player cu o modalitate intuitiva de jucat. Trebuie sa muti barele cu ajutorul unu joystick in asa fel incat sa nu permiti parasirea mingii de pe suprafata de joc (partea de jos si partea de sus a ecranului), joystickul virtual pune in functiune miscarea ambelor bari, practic joci cu scopul de a-ti depasi scorul initial.

Marime: 5MB
Dificultate: usoara/medie
Tip joc: o singura atingere si glisare
Mod: offline
Demonstratie video:


Jocul poate fi descarcat gratuit de pe Magazinul Play cautand dupa cuvintele cheie "ping pong retro" sau de aici:


2. Floppy Bubble
Jocul Floppy Bubble este un alt joc care nu ocupa mai mult de 5 MB din memoria dispozitivului mobil si este demn de mentionat in acest top nu doar datorita experientei de joc care este placuta si distractiva, dar a fost ales jocul lunii decembrie 2016 de catre echipa MIT App Inventor, care poarta si numele mediului de programare a acestui joc. Scopul jocului este acela de a ghida sfera de ear prin inele printr-o singura atingere a ecranului sau prin atingeri succesive. Floppy Bubble poate fi jucat la nesfarsit si utilizatorul are posibilitatea sa aleaga nivelul de dificultate al jocului (4 inele, 5 inele sau 6 inele).

Marime: 5MB
Dificultate: usoara/medie
Tip joc: o singura atingere
Mod: offline
Clipul demonstrativ poate fi vizualizat mai jos:


Floppy Bubble poate fi descarcat gratuit de pe Magazinul Play:


3. Colored Dots Shooter
Acest joc este distractiv dar mai dificil de jucat pentru ca necesita atentie. Colored Dots Shooter este genul de joc care nu are sfarsit, scopul fiind acela de a depasi cel mai mare scor atins initial. Joc bazat pe puncte colorate care trebuie eliminate printr-o singura atingere a ecranului sau trebuie lasate sa cada pe linia de aceeasi culoare. Un nivel este complet atunci cand cubul de aceaasi culoare parcurge toata latimea ecranului.

Marime: 5MB
Dificultate: medie/grea
Tip joc: o singura atingere
Mod: offline

Clipul demonstrativ, vezi mai jos:


Colored Dots Shooter poate fi descarcat gratuit de pe Magazinul Play: